Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκινά στις αρχές του 1900 στην Θεσσαλονίκη, όταν η οικογένεια Πασσιά ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη βιομηχανία αλλαντικών. Η αγάπη και η αφοσίωσή μας στην παραγωγή αλλαντικών, σε συνδυασμό με την ανάγκη των καταναλωτών για αγνά και ποιοτικά προϊόντα, εδραίωσε την εταιρεία μας στον κλάδο της αλλαντοβιομηχανίας, αποτελώντας την πρώτη βιομηχανία του κλάδου στη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα.

Πέντε γενιές πριν, ξεκινήσαμε με την πεποίθηση ότι οι καταναλωτές αξίζουν το καλύτερο. Σήμερα, με περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρίας, γνώσης, αγάπης και σεβασμού για την κληρονομιά μας και ακολουθώντας πιστά την παράδοση, εξελιχθήκαμε σε μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής αλλαντικών, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, παρέχοντας ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα για να καλύψουμε τις υψηλές απαιτήσεις του Έλληνα καταναλωτή.

Από την ημέρα της ίδρυσης της εταιρείας μέχρι και σήμερα, η αγάπη για την οικογένεια συμβαδίζει με την αγάπη για τα αλλαντικά. Η νέα γενιά της οικογένειας Πασσιά, με σπουδές στη τεχνολογία τροφίμων και τη διοίκηση επιχειρήσεων, συνεχίζει το σπουδαίο έργο των πρεσβυτέρων και εργάζεται με ξεχωριστό ζήλο, μεράκι και μεθοδικότητα.

Το Όραμά μας

Είμαστε περήφανοι για τη μακρά ιστορία των «Αλλαντικών Πασσιάς», αλλά αυτό που μας ενθουσιάζει περισσότερο είναι η ιστορία που γράφουμε καθημερινά στο δικό σας οικογενειακό τραπέζι. Εκεί όπου γεύεστε τα υψηλής διατροφικής αξίας και νοστιμιάς προϊόντα μας, αποτέλεσμα της φροντίδας και της μαεστρίας πέντε γενεών της οικογένειας Πασσιά αλλά και όλων των ανθρώπων που εργάζονται μαζί μας και που ανήκουν και αυτοί στην μεγάλη μας οικογένεια.

Κάθε μέρα, οι άνθρωποί μας εργάζονται με πάθος και αγάπη, με μόνο σκοπό να σας παρέχουν ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα.

Στα 100 και πλέον χρόνια ισχυρής παρουσίας μας εντός και εκτός Ελλάδας, υιοθετούμε μέσα συνεχούς βελτίωσης, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, στις εγκαταστάσεις μας και στην τεχνογνωσία των προϊόντων μας. Από την πρώτη μας περιβόητη κονσέρβα μορταδέλας το 1900 μέχρι την τεράστια ποικιλία προϊόντων του σήμερα, συνεχίζουμε να διερευνούμε νέους τρόπους ώστε να προσφέρετε υπέροχο φαγητό στην οικογένειά σας και να δημιουργείτε γεύματα εύκολα και γρήγορα, αλλά συνάμα απόλυτα γευστικά.

Το Όραμά μας
Οι Εγκαταστάσεις μας

Οι Εγκαταστάσεις μας

Με περισσότερο από έναν αιώνα λειτουργίας, η εταιρεία Πασσιάς ακολουθώντας μία πολύ επιτυχημένη πορεία στον κλάδο της αλλαντοβιομηχανίας, αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα λειτουργεί σε πιστοποιημένες κατά ISO και HAACP εγκαταστάσεις, έκτασης περισσότερων από 10.000 τ.μ., με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και πλήρη αυτοματοποίηση της παραγωγής.

Οι συνεχείς μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις, εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής των προϊόντων μας. Το εργοστάσιό μας διαθέτει χώρο αποστέωσης και επεξεργασίας κρεάτων, μονάδα παραγωγής και συσκευασίας αλλαντικών, ψυκτικούς θαλάμους και καταψύξεις για αποθήκευση των α’υλών και αλλαντικών, μονάδα διάθεσης και διανομής των τελικών προϊόντων και ολοκληρωμένες εργαστηριακές εγκαταστάσεις ποιοτικού ελέγχου.

Οι Άνθρωποί μας

Οι άνθρωποι είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, καθώς εργάζονται καθημερινά για να προσφέρουν στο πιάτο σας τις πιο υγιεινές και γευστικές επιλογές. Είμαστε μία οικογένεια ανθρώπων που δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της.

Από την ίδρυσή της η εταιρεία Πασσιάς έχει οικοδομηθεί με πίστη, αγάπη για την οικογένεια και σκληρή δουλειά. Αυτή η παράδοση, με βασική μας αξία να προσφέρουμε το καλύτερο για σας, είναι βαθιά ενσωματωμένη στην κουλτούρα μας.

Το δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από περίπου 120 εργαζομένους, στους οποίους επενδύουμε εκπαιδεύοντάς τους, με σκοπό να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Διασφαλίζουμε ότι οι άνθρωποί μας λαμβάνουν κορυφαία τεχνική κατάρτιση και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους. Καθώς βελτιώνονται οι δυνατότητες των ανθρώπων μας βελτιώνεται και η ποιότητα των υπηρεσιών μας.  Άλλωστε αυτή είναι και η φιλοσοφία μας. Η δημιουργία σπουδαίων προϊόντων είναι αποτέλεσμα εργασίας σπουδαίων ανθρώπων.

Οι Άνθρωποί μας
Το Δίκτυο Διανομής μας

Το Δίκτυο Διανομής μας

Η εταιρεία Πασσιάς είναι άρτια εξοπλισμένη για να παρέχει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα προϊόντα μας φυλάσσονται σε ειδικούς χώρους αποθήκευσης, στις ιδανικές συνθήκες ψύξης, μέχρι να διατεθούν για διανομή. Το δίκτυο διανομής της εταιρείας μας αποτελείται από 11 φορτηγά ψυγεία που παραδίδουν τα προϊόντα στα καταστήματα της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας ευρύτερα.

Για τη διανομή των προϊόντων μας στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργαζόμαστε με εταιρείες διανομής Logistics, διαθέτοντας ειδικούς συνεργάτες για άμεση και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων.

Οι Πιστοποιήσεις μας

Η εταιρεία Πασσιάς είναι πιστοποιημένη στα Πρότυπα Ασφαλείας Τροφίμων (ISO), Ανάλυσης Επικινδυνότητας και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) και Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (FSSC) διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων της.

Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη ατόμων με δυσανεξία στη γλουτένη αλλά και εκείνων που έχουν αφαιρέσει τη γλουτένη από τις διατροφικές τους συνήθειες και θέλουν να καταναλώνουν τις αγαπημένες τους γεύσεις, είμαστε οι πρώτοι που προχωρήσαμε στην παραγωγή προϊόντων χωρίς γλουτένη. Αναζητήστε στις συσκευασίες μας την ένδειξη «Gluten Free».

Οι Πιστοποιήσεις μας